Τρόποι Επικοινωνίας

Για απορίες ή σχόλια και προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη βοηθό μας κα Αποστολάκη στο sapostolaki@logopathologia.gr ή πατήστε εδώ για να μεταβείτε στις Φόρμες ΕπικοινωνίαςΑν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με επερχόμενες εκδηλώσεις, επιμορφωτικές ενέργειες κλπ, στείλτε μας το e-mail σας στο info@logopathologia.gr και θα σας στέλνουμε ενημερώσεις μία φορά το τρίμηνο.

Επικοινωνία
  • Δρ. Γεωργία Μαλανδράκη
  • Ερευνητικές Δραστηριότητες
  • Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες
A+ R A-

Συμβουλευτικές Εποπτείες για Κλινικούς

Η κα Μαλανδράκη διαθέτει κάποιο χρόνο (συνήθως 1 Σαββατοκύριακο το μήνα) για συμβουλευτικές εποπτικές συναντήσεις με κλινικούς στην Ελλάδα και την Κύπρο μέσω διαδικτύου. Κατά προτεραιότητα οι διαθέσιμες ώρες για συμβουλευτικές μηνιαίως διατίθενται σε άτομα που έχουν συμμετέχει σε κάποια από τις εκπαιδεύσεις της κας Μαλανδράκη στο παρελθόν.

Κατ’εξαίρεση, μπορεί να γίνουν δεκτά και άλλα άτομα που έχουν την κατάλληλη κατάρτιση. Συμβουλευτικές παρέχονται για περιστατικά τραυλισμού, διαταραχών φωνής και σε σπάνιες περιπτώσεις διαταραχών κατάποσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις διαδικτυακές εποπτικές συναντήσεις της κας Μαλανδράκη, και τις διαθέσιμες ώρες και μέρες παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα στο sapostolaki@logopathologia.gr