Τρόποι Επικοινωνίας

Για απορίες ή σχόλια και προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη βοηθό μας κα Αποστολάκη στο sapostolaki@logopathologia.gr ή πατήστε εδώ για να μεταβείτε στις Φόρμες ΕπικοινωνίαςΑν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με επερχόμενες εκδηλώσεις, επιμορφωτικές ενέργειες κλπ, στείλτε μας το e-mail σας στο info@logopathologia.gr και θα σας στέλνουμε ενημερώσεις μία φορά το τρίμηνο.

Επικοινωνία
  • Δρ. Γεωργία Μαλανδράκη
  • Ερευνητικές Δραστηριότητες
  • Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες
A+ R A-

ereyn

Το Μάρτιο του 2011 η Δρ. Μαλανδράκη ηγήθηκε της δημιουργίας ομάδας κατάποσης στο Νοσοκομείο "Ο Ευαγγελισμός"μετά από πρόσκληση του Διευθυντή της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, Δρ. Σεραφείμ Νανά. Η ομάδα, με επικεφαλείςτις Δρ.  Μαλανδράκη, Λογοπαθολόγο, και Δρ. Μαρκάκη, Ειδικό Παθολόγο, λειτουργεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ευαγγελισμού και σε συνεργασία με το ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου. Η Ομάδα έχει κλινικό και ερευνητικό χαρακτήρα και βοηθάει στη συλλογή και δημοσίευση των πρώτων ολοκληρωμένων ελληνικών δεδομένων για τη δυσφαγία.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Η Δρ. Μαλανδράκη επισκέπτεται την ομάδα 1-2 φορές το χρόνο και πραγματοποιεί εθελοντική καθοδήγηση και εκπαίδευση στο προσωπικό του νοσοκομείου και αξιολογήσεις κατάποσης για όλους τους ασθενείς του Ευαγγελισμού που νοσηλεύονται στη ΜΑΦ αλλά και σε άλλες κλινικές του νοσοκομείου (και παραπέμπονται για αξιολόγηση από τους θεράποντες ιατρούς τους).

 

IMG 2838

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ - ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ

Αξιολογήσεις εξωτερικών ασθενών πραγματοποιούνται από τη Δρ. Μαλανδράκη ΜΟΝΟ κατά τα διαστήματα που επισκέπτεται τη χώρα μας στη νέα της ομάδα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Η επόμενη επίσκεψη της Δρ. Μαλανδράκη στη χώρα μας αναμένεται το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, ή για να παραπέμψετε εξωτερικούς ασθενείς για αξιολόγηση και θεραπευτικές προτάσεις, στείλτε μήνυμα στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..